torstai 25. huhtikuuta 2013

Mitäs mää täs nyt alakaasin höpöjämähän? No viikko ei alakanu oikehen kivasti, maanantaina oltihin päivälenkillä niin Olivia otti ja kaatui pyärällä suaraa ojahan johona oli pohojalla aikas lailla vettä.... Likka oli kun uitettu kissanpentu!

No nyt oon ottanut sitten tavaksi kaikki vaipat fairipesuun, sitä mukaa kun ne käytöstä tuloo, karstannu juuresharjalla kaikki maharolliset paikat, Osassa on ollu aika pahasti nöyhtää kummareiren taitoksissa ja osa on ollu päältä ihan märkiä vaikka justihin on vaihrettu! Eli jokku on ollu ihan tukos! Sen siitä saa kun ostaa käytettyjä vaippoja mutta ihania vaippoja on nää yhyrenkoon vaipat ja mikroimut! Töitä joskus teettävät mutta ei tätä varmahan kamalan montaa kertaa teherä!

Nyt on ongelmana vaan tuan Olivian pönttövastaasuus! Ei taharo mennä pöntölle ei sitten millään! mutta onneksi on kesä tulos ja iskä jää isäkuukaurelle niin saa hää sitten tapella likan kaa... täs on viimmeesimmät villahousut mikkä mää likalle kesäksi kutaasin.... Korin-neuloksella! Halusin jotakin muutakin kun vaan pelekkää suaraa neuloo en sit tiärä kuin vaikuttaa käyttöön!!! Jos joku osaa kääntää tän kuvan niin saa kääntää!!!!


Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti