sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Esittelyssä:Osa kestoileva Cristian

Aattelin kertoilla vähän tuosta meidän perheen kestopepusta kun hänen touhuista tulee suurimmaksi osaksi juttua kirjoitettua kaiken muun touhuilun lisäksi.Joten Cristian on nyt 8kk ja 16pv vanha keskosena syntynyt vauhtihirmu.Cristian syntyi viisi viikkoa ennen laskettua aikaa erittäin pahaksi menneen raskausmyrkytyksen takia ja hän oli syntyessään 2120g painava ja 45 senttiä pitkä. Nyt hänellä on 8390g painoa ja pituutta 71,8s senttiä.

2vk vanhana kun päästiin sairaalasta kotiin
 Cristian on ollut tähän asti iloinen ja hymyilevä lapsi.Ei ole oikein ikinä itkenyt ilman syytä ja suurimmat itkut
on aiheuttanut meillä tähän mennessä hampaat.Cristianin keskosuuden takia ei päästy heti kestoilemaan vaikka meiltä löytyi iso kasa kestoja mutta ne olivat aivan liian isoja kooltaan.Kestojen pariin päästiin kunnolla n.kahden kuukauden iässä.Siitä asti meillä oli käytössä päivisin kestot ja öisin kertsit.

parin päivän vanhana pituus vertailussa oli serkku pojan nalle.
Meidän perheen lempi kuosiksi vaipoissa muodostui apinat ja ooga booga.Meillä oli osakestoilua jouluun asti jolloinka vaipat rupesi jäämään meille pieneksi ja raha tilanne oli heikomman puoleinen uusien hankkimiseen.Nyt meille on tullut muutama uutuus äitini tekeminä kirppis löytöinä jotka sopii Cristianille paremmin kuin hyvin joten ollaan aloiteltu kestoilu uudelleen. Harmillista että Star Finlandin tuotanto on lopetettu :(
Nykysin lemppari vaippa meillä.M koon Star Finland vaippa


Muuton jälkeen on taas tarkoitus palata kunnolla kestoilemaan ja hankkia uusia ihania vaippoja meidän pikku pepulle.Ja opetella tekemään vaippoja itse jolloinka saan vielä paremmin valita millaisia vaippoja ja materiaaleja Cristian saa ihoaan vasten.
kertsi vaippa ja kestovaippa lehti ;)
 Meidän taloudesta löytyy nykyään konttaava,kiipeilevä ja nauravainen ilopilleri joka paikan höylä.Joka ei toivon mukaan tulevaisuudessakaan muutu iloisesta persoonastaan mihinkään.Ja että kertsit tulee tulevaisuudessa meillä olemaan vain pitkiä auto matkoja varten.

-Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti